Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marianne Thermo Legging met Fleece - 2023 -

Productomschrijving
Verwelkom de koude winterdagen met open armen en stijl met de Marianne Thermo Legging. Deze legging, deel van de exclusieve Wintercollectie 2023, is jouw geheime wapen tegen de winterkou. Bekend van TV en geliefd bij velen, biedt deze legging ultiem comfort en ongeëvenaarde warmte voor een prijs die je niet mag missen. Kenmerken: Double Brus...

Verwelkom de koude winterdagen met open armen en stijl met de Marianne Thermo Legging. Deze legging, deel van de exclusieve Wintercollectie 2023, is jouw geheime wapen tegen de winterkou. Bekend van TV en geliefd bij velen, biedt deze legging ultiem comfort en ongeëvenaarde warmte voor een prijs die je niet mag missen.

Kenmerken:

  1. Double Brushed Zachtheid: De Marianne Thermo Legging is gemaakt van dubbel geborsteld materiaal dat aanvoelt als een warme omhelzing voor je benen. Dit zachte en pluizige materiaal houdt je lichaamswarmte vast en houdt je comfortabel, zelfs op de koudste dagen.

  2. Kleur: Elegant Zwart: Deze legging is tijdloos en veelzijdig, dankzij het elegante zwarte ontwerp. Het past moeiteloos bij elke outfit, of je nu casual, zakelijk of chic gekleed bent.

  3. Heerlijk Warm: De Thermo Legging is ontworpen om je benen warm te houden, ongeacht de weersomstandigheden. Draag hem onder rokken, jurken of broeken voor extra warmte en stijl.

  4. Wintercollectie 2023: Marianne staat bekend om haar hoogwaardige wintercollecties, en deze legging is geen uitzondering. Hij is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de koudste maanden van het jaar.

  5. Op=Op: Deze legging is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Mis deze kans niet om de winter in stijl door te komen.

Specificaties:

  • Materiaal: Dubbel geborsteld materiaal voor maximale warmte
  • Kleur: Zwart
  • Maten: Verkrijgbaar in diverse maten om aan je behoeften te voldoen

De Marianne Thermo Legging heeft zijn sporen verdiend en is nu beschikbaar voor jou om te ervaren waarom hij zo populair is. Met de winter om de hoek, is dit het perfecte moment om je garderobe aan te vullen met deze heerlijk warme en stijlvolle legging. Wacht niet te lang, want op=op! Bestel de Marianne Thermo Legging nu en maak je klaar om comfortabel en warm de winter door te komen. 

Productspecificaties

Artikelnummer
685
EAN
8719534010479

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Margreet op 4 November 2023

    Lekker warm

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »