Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Teckel 2 Paar Heren/Dames Bootsokken van volledig badstof

Productomschrijving
Deze stoere boot-sokken zijn onmisbaar voor iedereen die op zoek is naar warme en comfortabele sokken voor de koude winterdagen. De sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om je voeten heerlijk warm en droog te houden, ongeacht het weer. Deze Sokken zijn volledig gevoerd van binnen met heerlijk katoen. De geribde en grof ...

Deze stoere boot-sokken zijn onmisbaar voor iedereen die op zoek is naar warme en comfortabele sokken voor de koude winterdagen. De sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om je voeten heerlijk warm en droog te houden, ongeacht het weer. Deze Sokken zijn volledig gevoerd van binnen met heerlijk katoen.

De geribde en grof gebreide textuur geeft deze sokken een stoere uitstraling en maakt ze de perfecte keuze voor iedereen die houdt van een robuuste en duurzame stijl. De sokken zijn geschikt om te dragen in een laars of als gewone sok en passen perfect bij elke casual outfit.

Deze boot-sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor je altijd de perfecte match kunt vinden bij je favoriete winteroutfit. De sokken hebben een perfecte pasvorm en zijn ontworpen om de hele dag comfortabel te dragen.

Of je nu een wandeling maakt in de sneeuw, op pad gaat voor werk of gewoon thuis blijft, deze sokken zorgen ervoor dat je voeten heerlijk warm blijven. Kortom, als je op zoek bent naar warme, stoere en comfortabele sokken voor de winter, dan zijn deze boot-sokken de perfecte keuze.

Samenstelling: 65% katoen 30% polyamide 5% elastan

Productspecificaties

Artikelnummer
H-5290 / D 5280

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »