Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Stapp 2 Paar Stapp Yellow Werksokken - Zacht en Sterk

Productomschrijving
Stapp Yellow is een hoogwaardige sokkenlijn die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van gebruikers. Het is een ijzersterke basiscollectie die is ontwikkeld zonder gebruik te maken van speciale garen, maar altijd van hoge kwaliteit is. Deze sokken zijn schokdempend, antibacterieel en vocht absorberend, waardoor ze perfect zijn voor ...

Stapp Yellow is een hoogwaardige sokkenlijn die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van gebruikers. Het is een ijzersterke basiscollectie die is ontwikkeld zonder gebruik te maken van speciale garen, maar altijd van hoge kwaliteit is. Deze sokken zijn schokdempend, antibacterieel en vocht absorberend, waardoor ze perfect zijn voor mensen die op zoek zijn naar comfortabele en duurzame sokken.

Deze sokken zijn ontworpen met een perfect gebalanceerde prijs-kwaliteitsverhouding, waardoor ze een slimme keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige sokken tegen een betaalbare prijs. De collectie omvat verschillende stijlen, waaronder extra comfort sokken met een comfortabele niet-voelbare teennaad.

De Stapp Yellow sokken bieden een uitstekende pasvorm en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een langere levensduur en minder slijtage. Daarnaast bieden deze sokken extra comfort dankzij de schokdempende en vocht absorberende eigenschappen, waardoor de voeten droog en fris blijven gedurende de dag.

Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige sokken die voldoen aan jouw behoeften en budget, dan is de Stapp Yellow collectie de perfecte keuze. Het biedt de ultieme combinatie van comfort, duurzaamheid en betaalbaarheid en is de perfecte basiscollectie voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare sokken.

Samenstelling: 41% katoen 41% acryl 15% polyester 3% elastan

 

Productspecificaties

Artikelnummer
4415
EAN
8712844817332

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »