Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Norweger Socks 2-Pack Heerlijke Noorse Geitenwollen Sokken

Productomschrijving
Waarom Deze Heerlijke Sokken? Ten Eerste Noorse sokken bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Ze worden vaak gemaakt van een combinatie van wol en synthetische vezels, waardoor ze zacht en warm zijn, maar ook bestand tegen slijtage en scheuren. De sokken zijn meestal ontworpen met een dikker weefsel en een uniek patroon, wat betekent dat ze...

Waarom Deze Heerlijke Sokken?

Ten Eerste Noorse sokken bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Ze worden vaak gemaakt van een combinatie van wol en synthetische vezels, waardoor ze zacht en warm zijn, maar ook bestand tegen slijtage en scheuren. De sokken zijn meestal ontworpen met een dikker weefsel en een uniek patroon, wat betekent dat ze perfect zijn voor koude winters en buitensportactiviteiten.

Ten tweede hebben geitenwollen sokken een unieke textuur en isolerende eigenschappen. Geitenwol is een vezel die van nature hol is, waardoor het beter in staat is om warmte vast te houden en vocht af te voeren dan andere soorten wol. Bovendien hebben geitenwollen sokken van nature antibacteriële eigenschappen, waardoor ze langer fris blijven en minder snel gaan ruiken.

Het feit dat deze Noorse sokken worden geleverd in een 2-pack betekent dat je altijd een reservepaar hebt als het ene paar in de was zit of als je ze ergens anders hebt laten liggen. Dit maakt ze ook een handige optie voor reizen en kamperen.

Al met al zijn deze Noorse sokken, heerlijke geitenwollen sokken die zowel functioneel als comfortabel zijn. Ze zijn niet alleen warm en duurzaam, maar hebben ook een uniek ontwerp dat ze onderscheidt van andere sokken.


Materiaal: 50% wol 25% acryl 25% polyamide

Productspecificaties

Artikelnummer
43/45
EAN
8716766002487

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Nijdamd op 28 December 2023

    Lekker warme sokken

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »