Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Stapp 2-Pack Korte Werksokken van Stapp Yellow met Coolmax

Productomschrijving
De Stapp Yellow Coolmax Quarter Socks zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar comfortabele en duurzame sokken. Dit 2-pack bevat twee paar sokken die zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn ontworpen om je voeten droog en comfortabel te houden, zelfs tijdens intensieve activiteiten. Deze quarter sokken zijn gemaakt van Coo...

De Stapp Yellow Coolmax Quarter Socks zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar comfortabele en duurzame sokken. Dit 2-pack bevat twee paar sokken die zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn ontworpen om je voeten droog en comfortabel te houden, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

Deze quarter sokken zijn gemaakt van Coolmax materiaal, wat zorgt voor een uitstekende vochtregulatie. Het materiaal voert vocht af en houdt je voeten droog en fris gedurende de dag. Bovendien hebben de sokken een verstevigd teen- en hielstuk, wat zorgt voor extra duurzaamheid en bescherming.

De Stapp Yellow Coolmax Quarter Socks hebben een comfortabele pasvorm en bieden ondersteuning aan de voetboog. Hierdoor verminderen ze de kans op vermoeidheid en voorkomen ze dat de sokken tijdens het dragen afzakken. De sokken hebben ook platte naden, wat zorgt voor extra comfort en voorkomt irritatie op de huid.

Deze quarter sokken hebben een sportieve uitstraling en zijn perfect voor gebruik tijdens intensieve activiteiten zoals hardlopen, wandelen, fietsen en andere sporten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de perfecte match kunt vinden bij je sportkleding.

Kortom, de Stapp Yellow Coolmax Quarter Socks zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar comfortabele, duurzame en praktische sokken voor sportieve activiteiten. Deze sokken zijn ook uitermate geschikt om als werksokken te gebruiken. 

Samenstelling: 51% Coolmax, 26% katoen, 21% polyamide, 2% elastan.

Productspecificaties

Artikelnummer
4435
EAN
8719534038541

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »