Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Teckel 2-Pack Kousenvoetjes van Katoen - Ballerina

Productomschrijving
De 2-Pack Kousenvoetjes van katoen in Ballerina model zijn een essentieel item voor elke vrouw die graag schoenen draagt zonder zichtbare sokken. Deze kousenvoetjes zijn ontworpen om te dragen met ballerina's en andere lage schoenen. De kousenvoetjes zijn gemaakt van zacht en ademend katoen wat zorgt voor optimaal comfort en een goede pasvorm. Het...

De 2-Pack Kousenvoetjes van katoen in Ballerina model zijn een essentieel item voor elke vrouw die graag schoenen draagt zonder zichtbare sokken. Deze kousenvoetjes zijn ontworpen om te dragen met ballerina's en andere lage schoenen.

De kousenvoetjes zijn gemaakt van zacht en ademend katoen wat zorgt voor optimaal comfort en een goede pasvorm. Het materiaal is duurzaam en blijft zelfs na veelvuldig wassen zijn vorm behouden.

De kousenvoetjes zijn verkrijgbaar in een 2-pack en hebben een klassiek design waardoor ze perfect te combineren zijn met elke outfit. Of je nu gaat werken, een avondje uit of gewoon dagelijks gebruik, deze kousenvoetjes zijn geschikt voor alle gelegenheden.

Het Ballerina model zorgt ervoor dat de kousenvoetjes perfect blijven zitten en niet afzakken tijdens het dragen. Het ontwerp is zo gemaakt dat de kousenvoetjes onzichtbaar zijn in de schoen en toch bescherming bieden aan de voeten.

De kousenvoetjes zijn beschikbaar in verschillende maten zodat er voor iedereen een perfecte maat te vinden is. De 2-Pack Kousenvoetjes van katoen in Ballerina model zijn de ideale oplossing voor vrouwen die graag zonder zichtbare sokken willen lopen en toch comfortabel en beschermd willen zijn.

Kortom, deze kousenvoetjes zijn een must-have voor elke vrouw die houdt van comfortabele en stijlvolle kleding en schoenen. Ze bieden bescherming, comfort en zijn perfect te combineren met verschillende outfits.


Samenstelling:51% katoen, 38% polyamide en 11% elastan.

Productspecificaties

Artikelnummer
517-DIV
EAN
8713781064513

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »