Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Apollo 3 paar Sokken Voor bloedvatvernauwing -Gevoelige Voeten - Trombose

Productomschrijving
De bloedvatvernauwing sokken van Apollo zijn speciaal ontworpen om de bloedstroom in de voeten te verbeteren en de doorbloeding te bevorderen. Deze sokken zijn gemaakt met behulp van geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen die zorgen voor een comfortabele en ondersteunende pasvorm. Ze zijn ideaal voor mensen die last hebben van koude vo...

De bloedvatvernauwing sokken van Apollo zijn speciaal ontworpen om de bloedstroom in de voeten te verbeteren en de doorbloeding te bevorderen. Deze sokken zijn gemaakt met behulp van geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen die zorgen voor een comfortabele en ondersteunende pasvorm. Ze zijn ideaal voor mensen die last hebben van koude voeten, een slechte bloedcirculatie of andere voet gerelateerde problemen.

De sokken zijn voorzien van compressiezones die zorgen voor een gerichte druk op de bloedvaten in de voeten en enkels. Dit stimuleert de bloedstroom en helpt om de voeten warm en comfortabel te houden. Bovendien kunnen deze sokken ook helpen om zwellingen in de voeten te verminderen en vermoeide benen te verlichten.

Apollo is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn innovatieve producten en uitstekende kwaliteit. Met de bloedvatvernauwing sokken van Apollo kunt u genieten van de voordelen van compressietherapie en uw voeten de verzorging geven die ze verdienen. Of u nu lange dagen op uw voeten doorbrengt of gewoon op zoek bent naar extra comfort en ondersteuning, deze sokken zijn een uitstekende keuze.

Alleen in maat 35/42

Samenstelling: 80% Katoen, 15% Polyester en 5% Elastaan. 

Productspecificaties

Artikelnummer
000131010000

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »