Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Teckel 3-Paar Quarter Enkelsokjes met geribbeld boord

Productomschrijving
De 3-Paar Quarter Enkelsokjes met geribbeld boord van Teckel zijn de perfecte combinatie van comfort en stijl. Deze sokken zijn ontworpen met een geribbeld boord waardoor de sokken goed op hun plek blijven zitten gedurende de dag. Deze enkelsokjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal wat zorgt voor optimaal comfort en duurzaamheid. Het ademende ...

De 3-Paar Quarter Enkelsokjes met geribbeld boord van Teckel zijn de perfecte combinatie van comfort en stijl. Deze sokken zijn ontworpen met een geribbeld boord waardoor de sokken goed op hun plek blijven zitten gedurende de dag.

Deze enkelsokjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal wat zorgt voor optimaal comfort en duurzaamheid. Het ademende materiaal zorgt ervoor dat de voeten koel blijven tijdens warme dagen en warm blijven tijdens koudere dagen.

De sokken zijn verkrijgbaar in een set van drie paar en hebben een klassiek design waardoor ze perfect te combineren zijn met elke outfit. Of je nu gaat sporten, wandelen of gewoon dagelijks gebruik, deze sokken zijn geschikt voor alle activiteiten.

De Quarter Enkelsokjes zijn beschikbaar in verschillende maten zodat er voor iedereen de juiste maat te vinden is. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat deze sokken tijdloos zijn en langdurig meegaan.

Kortom, de 3-Paar Quarter Enkelsokjes van Teckel zijn een essentieel onderdeel van iedere garderobe. Ze bieden comfort, duurzaamheid en zijn perfect te combineren met elke outfit.

Eenheid: 3-Paar
Kleur: Zwart, wit, beige of marine blauw

Samenstelling: 70% katoen, 25% polyester, 5% elastan.

Productspecificaties

Artikelnummer
2313-DIV
EAN
8712844546966

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »