Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Teckel 4 Paar Kindersokken met 70% Katoen

Productomschrijving
De Teckel kindersokken in een set van 4 paar zijn de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar comfortabele en sterke sokken voor hun kinderen. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van een comfortabele pasvorm die de hele dag door gedragen kan worden. De set van 4 paar sokken komt in diverse kleuren, waardoo...

De Teckel kindersokken in een set van 4 paar zijn de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar comfortabele en sterke sokken voor hun kinderen. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van een comfortabele pasvorm die de hele dag door gedragen kan worden.

De set van 4 paar sokken komt in diverse kleuren, waardoor je kinderen altijd een paar sokken kunnen vinden dat past bij hun outfit. Deze sokken zijn gemaakt van zachte en ademende stoffen die de hele dag door comfortabel aanvoelen op de huid.

De Teckel kindersokken zijn voorzien van een elastische boord die niet knelt, waardoor de sokken goed op hun plaats blijven zitten. Bovendien bieden de sokken voldoende ondersteuning en bescherming voor de voeten van je kinderen, waardoor ze de hele dag comfortabel kunnen blijven lopen en spelen.

Deze sokken zijn geschikt voor diverse gelegenheden, of je kinderen nu naar school gaan, een sportevenement bijwonen of gewoon thuis spelen. Met deze sokken zijn je kinderen verzekerd van comfort en stijl, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Kortom, de Teckel kindersokken in een set van 4 paar zijn een must-have voor ouders die hun kinderen willen voorzien van comfortabele en kleurrijke sokken. Deze sokken bieden een zachte en ademende stof, een comfortabele pasvorm en voldoende ondersteuning en bescherming voor de voeten van je kinderen. Met deze sokken zijn je kinderen klaar voor elke activiteit en zien ze er altijd stijlvol uit.

Samenstelling: 70% katoen 25% polyamide 5% elastan 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
2300-DIV
EAN
8713781142068

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »