Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Teckel Invisible sneaker met silicone rondom en verstevigd teenstuk

Productomschrijving
De Invisible sneaker van Teckel is de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Deze sneakers zijn voorzien van een unieke siliconen laag rondom de buitenkant van de schoen, waardoor de schoenen waterafstotend zijn en bestand zijn tegen slijtage. Het toevoegen van deze laag maakt de sneaker niet alleen praktisch maar geeft het ook een...

De Invisible sneaker van Teckel is de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Deze sneakers zijn voorzien van een unieke siliconen laag rondom de buitenkant van de schoen, waardoor de schoenen waterafstotend zijn en bestand zijn tegen slijtage. Het toevoegen van deze laag maakt de sneaker niet alleen praktisch maar geeft het ook een stijlvolle uitstraling.

Deze schoenen zijn ontworpen met een verstevigd teenstuk om extra bescherming te bieden en de levensduur van de sneaker te verlengen. Het teenstuk is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat ervoor zorgt dat de schoen nog beter bestand is tegen slijtage en stoten.

De Invisible sneaker is gemaakt van ademend materiaal waardoor de schoen perfect is voor alle seizoenen en activiteiten. Het zachte voetbed zorgt voor optimaal comfort, zelfs na een hele dag lopen.

Deze sneaker is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor er voor iedereen een perfect paar te vinden is. Of je nu op zoek bent naar een casual sneaker voor dagelijks gebruik of een sportschoen voor intensievere activiteiten, de Teckel Invisible sneaker is de juiste keuze.

Kortom, de Teckel Invisible sneaker is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele, duurzame en stijlvolle sneaker.

Samenstelling: 95% katoen, 5% polyamide

Kleur: Zwart, Wit of Beige (Neutraal)

Productspecificaties

Artikelnummer
545-DIV
EAN
8719534108725

Reviews

5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Ida op 13 September 2023

    Blijven goed zitten .

    ...

    Blijven goed zitten .

    • +Zeer elastisch
  • 5 / 5
    Gepost door: Debbie op 14 Juli 2023

    Wat een fijne sneakersokken.
    Toen ik ze ontving dacht ik eerlijk gezegd wat is dit voor raar materiaal en ik weet niet o...

    Wat een fijne sneakersokken. Toen ik ze ontving dacht ik eerlijk gezegd wat is dit voor raar materiaal en ik weet niet of dit is wat ik zocht. Maar ze zitten echt heerlijk, blijven goed zitten zonder dat ze te strak zijn of irriteren en de stof is heel luchtig. Je merkt amper dat je ze aanhebt.

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »