Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Yellow Moon Kinder & Dames - handgekette Kniekous - Gebreide

Productomschrijving
De kniekousen van Yellow Moon zijn gemaakt met behulp van de handgekette methode, wat resulteert in een prachtig en fijn breiwerk. Deze kniekousen zijn verkrijgbaar voor zowel kinderen als vrouwen en zijn ontworpen om zowel stijlvol als comfortabel te zijn. Met de handgekette methode wordt elk paar kniekousen met de hand vervaardigd, wat betekent ...

De kniekousen van Yellow Moon zijn gemaakt met behulp van de handgekette methode, wat resulteert in een prachtig en fijn breiwerk. Deze kniekousen zijn verkrijgbaar voor zowel kinderen als vrouwen en zijn ontworpen om zowel stijlvol als comfortabel te zijn.

Met de handgekette methode wordt elk paar kniekousen met de hand vervaardigd, wat betekent dat er veel zorg en aandacht wordt besteed aan elk detail. Het resultaat is een hoogwaardig paar kniekousen die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook duurzaam en lang meegaan.

Deze kniekousen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je altijd een paar kunt vinden dat perfect past bij je outfit. Of je nu op zoek bent naar een paar kniekousen voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, deze kniekousen zijn de perfecte keuze.

De Yellow Moon kniekousen zijn ook ontworpen om comfortabel te zijn en bieden voldoende ondersteuning en bescherming voor de voeten en benen. Ze zijn gemaakt van zachte en hoogwaardige materialen, zodat ze prettig aanvoelen en de hele dag gedragen kunnen worden.

Deze Kniekousen zijn gemaakt met de handgekette methode, wat is dat precies?

De handgekette methode is een traditionele manier van breien waarbij de steken worden gevormd door lussen die met de hand in elkaar worden gehaakt. Dit wordt gedaan zonder gebruik te maken van breinaalden. In plaats daarvan wordt een lange draad van garen gebruikt, die wordt gevormd in een lus en vervolgens door de vorige lus wordt gehaald, waardoor er een nieuwe lus wordt gemaakt.

Met deze methode kunnen verschillende soorten steken worden gemaakt, zoals rechte steken, averechte steken en kantsteken. Het is een langzame en arbeidsintensieve methode van breien, maar het kan resulteren in een fijner breiwerk met een meer gelijkmatige uitstraling dan het gebruik van breinaalden.

Hoewel de handgekette methode niet zo populair is als de traditionele breimethoden met breinaalden, wordt deze nog steeds gebruikt door sommige ambachtslieden en breiers, vooral bij het maken van kantwerk en fijnere breiwerken.


Samenstelling:70% katoen 25% polyamide 5% elastan

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
5110-DIV
EAN
8714987578743

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »