Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marianne leatherlook Legging Marianne met Craquelé

Productomschrijving
Ben je op zoek naar de perfecte manier om je outfit op te fleuren en een vleugje stijl toe te voegen? Dan zijn onze leaetherlook leggings met Craquelé de perfecte keuze voor jou! Onze leggings zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een realistische lederlook die je outfit een chique en stoere uitstraling geeft. De Craquelé-afwerking zo...

Ben je op zoek naar de perfecte manier om je outfit op te fleuren en een vleugje stijl toe te voegen? Dan zijn onze leaetherlook leggings met Craquelé de perfecte keuze voor jou!

Onze leggings zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een realistische lederlook die je outfit een chique en stoere uitstraling geeft. De Craquelé-afwerking zorgt voor een subtiel en uniek patroon dat zeker de aandacht zal trekken.

Maar deze leggings zijn niet alleen stijlvol - ze zijn ook supercomfortabel om te dragen! De zachte en rekbare stof vormt zich naar jouw lichaam en zorgt voor een perfecte pasvorm. Je zult nooit meer willen terugkeren naar gewone leggings zodra je deze hebt geprobeerd!

Onze leggings zijn veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gestyled. Combineer ze met een oversized trui voor een casual look of draag ze met een blouse en hakken voor een avondje uit. Het maakt niet uit hoe je ze draagt, je zult er zeker fantastisch uitzien!

Als je op zoek bent naar een onderscheidende legging die je outfit naar een hoger niveau tilt, dan is onze leaetherlook legging met Craquelé de perfecte keuze. Bestel nu en ervaar zelf waarom zoveel vrouwen dol zijn op deze legging!


Samenstelling:95% polyester, 5% elastan

 

Productspecificaties

Artikelnummer
20084-1990
EAN
8719534224081

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Hanneke op 17 Oktober 2023

    Perfecte pasvorm

    ...

    Perfecte pasvorm

    • +Kwaliteit
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »