Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marcsmarcs MarcMarcs - 40 Denier Semi Opaque - Comfort Panty

Productomschrijving
De MarcMarcs - Semi Opaque 40 Denier Comfort Panty is een hoogwaardige panty die ontworpen is om jouw benen de hele dag door comfortabel te houden. Gemaakt van zachte en duurzame materialen, biedt deze panty een perfecte balans tussen dekking en ademend vermogen. Met een dikte van 40 denier heeft deze panty een semi-opake uitstraling, waardoor je ...

De MarcMarcs - Semi Opaque 40 Denier Comfort Panty is een hoogwaardige panty die ontworpen is om jouw benen de hele dag door comfortabel te houden. Gemaakt van zachte en duurzame materialen, biedt deze panty een perfecte balans tussen dekking en ademend vermogen.

Met een dikte van 40 denier heeft deze panty een semi-opake uitstraling, waardoor je benen er elegant uitzien zonder te bloot te zijn. De panty heeft een comfortabele tailleband en platte naden voor een gladde en naadloze afwerking onder jouw kleding.

Deze panty is voorzien van een versterkte teen en een katoenen kruisje, waardoor deze extra duurzaam en hygiënisch is. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, past deze panty perfect bij jouw lichaamsvorm en kledingstijl.

De MarcMarcs - Semi Opaque 40 Denier Comfort Panty is perfect voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden zoals feestjes, bruiloften en formele evenementen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke zwarte panty of een opvallende kleur, deze panty biedt jou de perfecte balans tussen stijl en comfort.

Kortom, als je op zoek bent naar een panty die zowel comfortabel als stijlvol is, dan is de MarcMarcs - Semi Opaque 40 Denier Comfort Panty de perfecte keuze voor jou


Samenstelling: 83% polyamide 17% elasthan

Productspecificaties

Artikelnummer
86045-DIV
EAN
8719534112081

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »