Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marcsmarcs MarcMarcs - 8 Denier Sun Panty - Second Skin - Zomerpanty

Productomschrijving
De MarcMarcs - Sun 8 denier panty is een prachtige, ultra-dunne panty die perfect is voor de warmere maanden van het jaar. Met slechts 8 denier is deze panty bijna transparant en zorgt hij voor een prachtig natuurlijk uitziende huidskleur. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze panty niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook een uit...

De MarcMarcs - Sun 8 denier panty is een prachtige, ultra-dunne panty die perfect is voor de warmere maanden van het jaar. Met slechts 8 denier is deze panty bijna transparant en zorgt hij voor een prachtig natuurlijk uitziende huidskleur.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze panty niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook een uitstekend comfort. De panty is voorzien van een zachte, elastische tailleband en platte naden die voorkomen dat de panty gaat knellen of schuren op de huid. Het gebreide teenstuk zorgt voor extra comfort en voorkomt dat de tenen door de panty heen steken.

De MarcMarcs - Sun 8 denier panty is ideaal voor dagelijks gebruik, maar kan ook gedragen worden bij speciale gelegenheden waarbij een subtiele en natuurlijke look gewenst is. Of je nu naar je werk gaat of naar een feestje, deze panty biedt de perfecte combinatie van stijl en comfort.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige, ultra-dunne panty die zorgt voor een natuurlijke en subtiele uitstraling, dan is de MarcMarcs - Sun 8 denier panty de perfecte keuze voor jou!


Samenstelling: 84% Polyamide, 16% Elastan.

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
86008-DIV
EAN
8714987224657

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »