Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marcsmarcs MarcMarcs - Flower Tights Panty / Bloemenpatroon Panty

Marcsmarcs MarcMarcs - Flower Tights Panty / Bloemenpatroon Panty
Productomschrijving
MARCMARCS is een bekend merk in de wereld van beenmode en biedt een breed scala aan trendy opties voor dames. Een van hun meest populaire panty's is de Flower Tights, een elegante en stijlvolle panty die zeker opvalt. De MARCMARCS Flower Tights Lang Panty is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een comfortabele pasvorm. De panty is ...

MARCMARCS is een bekend merk in de wereld van beenmode en biedt een breed scala aan trendy opties voor dames. Een van hun meest populaire panty's is de Flower Tights, een elegante en stijlvolle panty die zeker opvalt.

De MARCMARCS Flower Tights Lang Panty is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een comfortabele pasvorm. De panty is versierd met een prachtig Rank-bloemmotief dat overal op de panty is gedrukt, waardoor het een elegante en vrouwelijke uitstraling heeft.

Deze panty is een perfecte keuze is voor de herfst of winter. Het biedt voldoende warmte voor de koudere dagen, terwijl het tegelijkertijd een modieus accessoire is dat kan worden gecombineerd met verschillende outfits.

De panty is voorzien van platte naden en een comfortabele tailleband die niet knelt of strak aanvoelt, waardoor het de hele dag door comfortabel te dragen is. Het is ook verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor het geschikt is voor vrouwen van verschillende maten en vormen.

De MARCMARCS Flower Tights Lang Panty kan op verschillende manieren worden gedragen, of het nu voor werk, vrije tijd of een speciale gelegenheid is. Het kan worden gecombineerd met een eenvoudige jurk of rok voor een casual look, of met een meer formele outfit voor een chique uitstraling.

In het algemeen is de MARCMARCS Flower Tights Lang Panty een stijlvolle en comfortabele panty die perfect is voor vrouwen die op zoek zijn naar een modieus en elegant accessoire. Het prachtige bloemmotief en de hoogwaardige materialen maken het een must-have voor elke kledingkast.

Samenstelling: 90% polyamide 10% elastan

Productspecificaties

Artikelnummer
87337-2991
EAN
8719534044122

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »