Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marcsmarcs MarcMarcs 2-Paar Herensokken van 75% Katoen

Productomschrijving
De MarcMarcs Herensokken met 75% katoen zijn de perfecte combinatie van stijl en comfort. Gemaakt van hoogwaardig katoenmateriaal bieden deze sokken een ademende en zachte textuur, waardoor je voeten fris en droog blijven gedurende de dag. Deze sokken zijn ontworpen met oog voor detail en hebben een tijdloos ontwerp dat past bij elke outfit. De el...

De MarcMarcs Herensokken met 75% katoen zijn de perfecte combinatie van stijl en comfort. Gemaakt van hoogwaardig katoenmateriaal bieden deze sokken een ademende en zachte textuur, waardoor je voeten fris en droog blijven gedurende de dag.

Deze sokken zijn ontworpen met oog voor detail en hebben een tijdloos ontwerp dat past bij elke outfit. De elastische boord zorgt voor een perfecte pasvorm en voorkomt dat de sokken afzakken. Dankzij de platte teennaden blijven je voeten vrij van irritatie en wrijving, terwijl de verstevigde hiel en teen extra duurzaamheid bieden en de levensduur van de sokken verlengen.

Of je nu op zoek bent naar sokken voor op kantoor, een avondje uit of gewoon voor dagelijks gebruik, de MarcMarcs Herensokken met 75% katoen bieden de ideale combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het verschil!

 

Samenstelling: 75% katoen 23% polyamide 2% elastan

Productspecificaties

Artikelnummer
91900 - DIV
EAN
8719534157112

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »