Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marcsmarcs MarcMarcs - Squares Panty / Structuur print

Marcsmarcs MarcMarcs - Squares Panty / Structuur print
Productomschrijving
MarcMarcs is een gerenommeerd merk als het gaat om damespanty's en biedt een breed scala aan modieuze opties voor vrouwen van alle leeftijden. Een van hun nieuwste aanwinsten is de MarcMarcs Dames Panty Squares met Structuurprint, een stijlvolle en trendy panty die zeker opvalt. De panty is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een c...

MarcMarcs is een gerenommeerd merk als het gaat om damespanty's en biedt een breed scala aan modieuze opties voor vrouwen van alle leeftijden. Een van hun nieuwste aanwinsten is de MarcMarcs Dames Panty Squares met Structuurprint, een stijlvolle en trendy panty die zeker opvalt.

De panty is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een comfortabele en duurzame pasvorm. Het heeft een structuurprint van vierkanten die de panty een uniek en opvallend uiterlijk geeft. De print is subtiel genoeg om te combineren met een breed scala aan outfits, maar tegelijkertijd onderscheidend genoeg om een ​​eigen stijlstatement te maken.

De MarcMarcs Dames Panty Squares met Structuurprint heeft een dikte van 60 denier, wat betekent dat de panty dik genoeg is om warmte te bieden tijdens de koudere maanden, maar niet te dik om te dragen tijdens de lente of herfst. Het is verkrijgbaar in een maat die geschikt is voor vrouwen van verschillende maten en vormen.

De panty is ook voorzien van platte naden, wat zorgt voor extra comfort en voorkomt dat de panty aftekent onder strakke kleding. Het heeft ook een comfortabele tailleband die niet knelt of strak aanvoelt, wat belangrijk is voor vrouwen die de hele dag in panty's moeten zitten.

De MarcMarcs Dames Panty Squares met Structuurprint kan worden gedragen bij verschillende gelegenheden, of het nu voor werk of vrije tijd is. Het kan worden gecombineerd met een eenvoudige jurk of rok, of met een meer formele outfit voor een chique look. Het is ook geschikt voor casual gelegenheden, zoals een weekendje weg of een wandeling in het park.

In het algemeen is de MarcMarcs Dames Panty Squares met Structuurprint een stijlvolle en comfortabele panty die zeker opvalt. De hoogwaardige materialen en de subtiel opvallende print maken het een must-have voor vrouwen die graag een eigen stijlstatement willen maken en tegelijkertijd comfortabel willen zijn in hun kleding. Het is een investering die zeker de moeite waard is.

Samenstelling: 90% polyamide 10% elastan

Productspecificaties

Artikelnummer
87400-6900
EAN
8719534116522

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »