Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marianne Marianne Dames Confectie Legging Van 95% Katoen

Productomschrijving
De dames confectie legging van Marianne is een van de bestsellers op socks-online.nl en dat is niet zonder reden. Deze legging is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder 95% katoen, wat zorgt voor een heerlijk zachte en comfortabele pasvorm. Deze legging is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je altijd een legging kunt vin...

De dames confectie legging van Marianne is een van de bestsellers op socks-online.nl en dat is niet zonder reden. Deze legging is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder 95% katoen, wat zorgt voor een heerlijk zachte en comfortabele pasvorm.

Deze legging is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je altijd een legging kunt vinden die perfect past bij jouw stijl en figuur. Of je nu op zoek bent naar een casual legging voor dagelijks gebruik of een meer elegante legging voor een avondje uit, deze confectie legging is de perfecte keuze.

Het elastische materiaal zorgt ervoor dat de legging goed op zijn plaats blijft zitten en niet afzakt. Daarnaast is deze legging gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken, zoals een oversized trui of een blouse.

De Marianne dames confectie legging is ook duurzaam en gaat lang mee, wat betekent dat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Het merk Marianne staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker te zien in deze legging.

Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle legging die jarenlang meegaat, dan is de Marianne dames confectie legging de perfecte keuze. Met zijn hoogwaardige materialen, goede pasvorm en duurzaamheid is deze legging een must-have in elke garderobe.

Samenstelling: 95% katoen 5% elastan

Productspecificaties

Artikelnummer
20150
EAN
8719534262557

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »