Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marianne Marianne Dames Sokje van Katoen in meerdere kleuren - half gevormd

Productomschrijving
Welkom bij ons assortiment van Marianne Dames katoenen sokjes! Deze sokjes zijn niet alleen van topkwaliteit katoen gemaakt, maar zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren om aan al uw modebehoeften te voldoen. Maar dat is niet alles wat deze sokjes zo speciaal maakt. Deze sokjes zijn namelijk half gevormd, waardoor ze perfect passen om...

Welkom bij ons assortiment van Marianne Dames katoenen sokjes! Deze sokjes zijn niet alleen van topkwaliteit katoen gemaakt, maar zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren om aan al uw modebehoeften te voldoen.

Maar dat is niet alles wat deze sokjes zo speciaal maakt. Deze sokjes zijn namelijk half gevormd, waardoor ze perfect passen om uw voeten. Dit betekent dat u nooit meer hoeft te worstelen met sokken die afzakken of te strak zitten. In plaats daarvan zullen deze sokjes zachtjes om uw voeten wikkelen voor een comfortabele en naadloze pasvorm.

Of u nu op zoek bent naar sokken voor op kantoor, in de sportschool of gewoon voor dagelijks gebruik, deze sokjes zijn de perfecte keuze. De katoenen stof zorgt voor een ademende en zachte textuur die uw voeten koel en droog houdt, terwijl de half gevormde pasvorm zorgt voor de ultieme ondersteuning en comfort.

Dus waar wacht u nog op? Voeg deze Marianne Dames katoenen sokjes toe aan uw collectie en ervaar het comfort en de stijl waar u naar op zoek bent. Met meerdere kleuren om uit te kiezen en een perfecte pasvorm, zijn deze sokjes een must-have.

Samenstelling: 50% katoen, 50% polyamide

Productspecificaties

Artikelnummer
699
EAN
8713781006568

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »