Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marianne Marianne Glans Panty in 35 Denier

Productomschrijving
De Marianne Glans Panty in 35 Denier is een prachtige panty die je benen een mooie en subtiele glans geeft. Deze panty's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een dikte van 35 denier, wat zorgt voor een mooie dekking en een luxe uitstraling. De panty's hebben een comfortabele pasvorm en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ...

De Marianne Glans Panty in 35 Denier is een prachtige panty die je benen een mooie en subtiele glans geeft. Deze panty's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een dikte van 35 denier, wat zorgt voor een mooie dekking en een luxe uitstraling.

De panty's hebben een comfortabele pasvorm en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden voor jouw benen. De elastische tailleband zorgt voor extra comfort en voorkomt dat de panty afzakt tijdens het dragen.

De Marianne Glans Panty in 35 Denier is een veelzijdige keuze die bij verschillende outfits kan worden gedragen. Of je nu naar een zakelijke afspraak gaat of een avondje uit, deze panty's zullen je benen er glanzend en elegant uit laten zien.

Dankzij het hoogwaardige materiaal gaan deze panty's lang mee en blijven ze er goed uitzien, zelfs na veelvuldig dragen en wassen. De panty's zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de perfecte match kunt vinden bij jouw outfit.

Kies voor de Marianne Glans Panty in 35 Denier als je op zoek bent naar een mooie en luxe panty die je benen een prachtige glans geeft. Deze panty's zijn een echte aanwinst voor elke garderobe en zorgen ervoor dat je er altijd elegant en verzorgd uitziet.

Samenstelling: 88% polyamide 12% elastan

Productspecificaties

Artikelnummer
435-DIV
EAN
8719534020874

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: JN op 11 December 2023

    al jaren een prima warme en mooi glanzende panty.

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »