Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marianne Marianne Panty 20 Denier Zijdeglans

Productomschrijving
De Marianne Panty 20 Denier Zijdeglans is een populaire keuze onder vrouwen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle panty. De panty is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een zijdeglansafwerking die zorgt voor een luxe uitstraling. Met een dikte van 20 denier is deze panty geschikt voor de meeste weersomstandigheden en biedt h...

De Marianne Panty 20 Denier Zijdeglans is een populaire keuze onder vrouwen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle panty. De panty is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een zijdeglansafwerking die zorgt voor een luxe uitstraling. Met een dikte van 20 denier is deze panty geschikt voor de meeste weersomstandigheden en biedt het net genoeg dekking om uw benen er glad en stralend uit te laten zien.

Een van de beste eigenschappen van de Marianne Panty 20 Denier Zijdeglans is dat deze verkrijgbaar is in meerdere kleuren. Of u nu op zoek bent naar een klassieke zwarte panty voor op kantoor, of een heldere rode panty om een ​​statement te maken, er is een kleur die bij u past. Andere populaire kleuren zijn Mokka, Marine en Dore. Door te kiezen voor een panty in een kleur die past bij uw outfit, kunt u uw look echt afmaken.

Naast de verschillende kleuren heeft de Marianne Panty 20 Denier Zijdeglans ook een comfortabele elastische tailleband en platte naden die niet irriteren. Hierdoor kunt u deze panty de hele dag dragen zonder dat u zich ongemakkelijk voelt. En dankzij de hoogwaardige materialen gaat deze panty ook nog eens lang mee.

Of u nu een zakelijke vergadering hebt of een avondje uit met vrienden, de Marianne Panty 20 Denier Zijdeglans is een uitstekende keuze voor vrouwen die er altijd op hun best uit willen zien. Dankzij de verschillende kleuren waarin deze panty verkrijgbaar is, kunt u uw eigen stijl uitdrukken en er fantastisch uitzien terwijl u het doet.


Samenstelling: 90% polyamide, 10% elastan.

Productspecificaties

Artikelnummer
422-Musk
EAN
8719534098118

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »