Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marianne Marianne Zijdeglans Panty in 15 Denier Satin Sheer

Productomschrijving
De Marianne Zijdeglans Panty in 15 Denier is een prachtige panty die je benen een zijdezachte en glanzende uitstraling geeft. Deze panty's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een dikte van 15 denier, wat zorgt voor een mooie en subtiele dekking. De panty's hebben een comfortabele pasvorm en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, ...

De Marianne Zijdeglans Panty in 15 Denier is een prachtige panty die je benen een zijdezachte en glanzende uitstraling geeft. Deze panty's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een dikte van 15 denier, wat zorgt voor een mooie en subtiele dekking.

De panty's hebben een comfortabele pasvorm en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden voor jouw benen. De elastische tailleband zorgt voor extra comfort en voorkomt dat de panty afzakt tijdens het dragen.

De Marianne Zijdeglans Panty in 15 Denier is een veelzijdige keuze die bij verschillende outfits kan worden gedragen. Of je nu naar een zakelijke afspraak gaat of een avondje uit, deze panty's zullen je benen er zijdezacht en elegant uit laten zien.

Dankzij het hoogwaardige materiaal gaan deze panty's lang mee en blijven ze er goed uitzien, zelfs na veelvuldig dragen en wassen. De panty's zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de perfecte match kunt vinden bij jouw outfit.

Kies voor de Marianne Zijdeglans Panty in 15 Denier als je op zoek bent naar een mooie en luxe panty die je benen een zijdezachte en glanzende uitstraling geeft. Deze panty's zijn een echte aanwinst voor elke garderobe en zorgen ervoor dat je er altijd elegant en verzorgd uitziet.


Samenstelling: 85% polyamide 15% elastan

Productspecificaties

Artikelnummer
420-Div
EAN
8714987199948

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »