Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

O'Neill O'Neill 3-pack Footies voor Damen en Heren

Productomschrijving
De O'Neill Footies zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele, stijlvolle en praktische sokken. Deze sokken komen in een bundel van 3 paar en zijn ontworpen om je voeten droog en fris te houden, terwijl ze ook een onzichtbare look creëren. De Footies zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en ademend is....

De O'Neill Footies zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele, stijlvolle en praktische sokken. Deze sokken komen in een bundel van 3 paar en zijn ontworpen om je voeten droog en fris te houden, terwijl ze ook een onzichtbare look creëren.

De Footies zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en ademend is. Het materiaal voert vocht af en houdt je voeten droog en comfortabel gedurende de dag. De sokken hebben ook platte naden, wat zorgt voor extra comfort en voorkomt irritatie op de huid.

Deze Footies zijn laag gesneden en hebben een onzichtbare look. Dit maakt ze perfect voor gebruik in combinatie met sneakers, loafers en andere platte schoenen. De sokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, zodat je de perfecte match kunt vinden bij je outfit.

De O'Neill Footies hebben een elastische band die ervoor zorgt dat ze goed op hun plaats blijven zitten en niet afzakken tijdens het dragen. Dit zorgt voor extra comfort en voorkomt dat je constant de sokken moet aanpassen.

Kortom, de O'Neill Footies zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar comfortabele, stijlvolle en praktische sokken. Met deze bundel van 3 paar sokken heb je altijd een paar klaarliggen om te dragen. De sokken zijn duurzaam, ademend en blijven goed op hun plaats zitten, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik.

Samenstelling: 75% katoen, 23% polyamide, 2% elastan.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
719003-DIV

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »