Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Stapp Stapp Boston Thermo Heren en Dames sokken met ThermoLite en Cordura

Productomschrijving
De Stapp Boston Thermo sokken zijn een geweldige keuze voor zowel heren als dames die op zoek zijn naar comfortabele en duurzame sokken voor koude omstandigheden. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder ThermoLite en Cordura, die zorgen voor uitstekende isolatie en slijtvastheid. ThermoLite is een synthetische vezel die is ...

De Stapp Boston Thermo sokken zijn een geweldige keuze voor zowel heren als dames die op zoek zijn naar comfortabele en duurzame sokken voor koude omstandigheden. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder ThermoLite en Cordura, die zorgen voor uitstekende isolatie en slijtvastheid.

ThermoLite is een synthetische vezel die is ontworpen om warmte vast te houden en vocht af te voeren. Dit betekent dat uw voeten droog en warm blijven, zelfs bij extreme temperaturen. Cordura is een zeer sterke stof die bestand is tegen slijtage en scheuren. Het wordt vaak gebruikt in kleding en uitrusting voor militaire doeleinden vanwege de duurzaamheid en robuustheid.

De combinatie van ThermoLite en Cordura maakt de Stapp Boston Thermo sokken bijzonder geschikt voor activiteiten zoals wandelen, kamperen en wintersporten. Ze zijn ook perfect voor mensen die buiten werken in koude omstandigheden, zoals bouwvakkers en hoveniers.

Naast de uitstekende prestaties bieden deze sokken ook nog eens een hoog draagcomfort dankzij het naadloze ontwerp en de zachte materialen. De sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u altijd een perfecte pasvorm kunt vinden.

Kortom, de Stapp Boston Thermo sokken zijn een fantastische keuze.

Samenstelling: 30% polyester thermo light, 18% polyamide, 17% merino wol, 17% acryl, 16% polyamide cordura, 2% elastan

Productspecificaties

Artikelnummer
27450-149
EAN
8719534056842

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »