Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Stapp Stapp Heren en Dames Wandelsokken met Wol

Productomschrijving
Stapp's dames- en heren outdoor wandelsokken met wol zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van wandelaars en andere outdoor liefhebbers. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder wol, waardoor ze warm, comfortabel en duurzaam zijn. De sokken zijn gemaakt van een combinatie van wol en synthetische vezels, die samen zor...

Stapp's dames- en heren outdoor wandelsokken met wol zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van wandelaars en andere outdoor liefhebbers. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder wol, waardoor ze warm, comfortabel en duurzaam zijn.

De sokken zijn gemaakt van een combinatie van wol en synthetische vezels, die samen zorgen voor warmte, vochtregulatie en comfort. Wol is een natuurlijke vezel die bekend staat om zijn isolerende eigenschappen en het vermogen om vocht af te voeren van de huid, waardoor je voeten droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens lange wandelingen.

De synthetische vezels in de sokken zorgen voor extra stevigheid en duurzaamheid, waardoor de sokken beter bestand zijn tegen slijtage en schuren. De sokken hebben een goede pasvorm en bieden ondersteuning voor de voetboog en hiel, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en de voeten minder snel moe worden.

De dames- en heren outdoor wandelsokken van Stapp met wol zijn geschikt voor verschillende outdoor activiteiten, zoals wandelen, bergbeklimmen en kamperen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen zowel in de zomer als in de winter gedragen worden.

Kortom, als je op zoek bent naar comfortabele, warme en duurzame wandelsokken voor buitenactiviteiten, zijn de dames- en heren outdoor wandelsokken met wol van Stapp een uitstekende keuze.

Samenstelling: 27% wol 30% polypropyleen 27% acryl 14% polyamide 2% elastan

Productspecificaties

Artikelnummer
29520-149
EAN
8712844000130

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »