Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Stapp Stapp Horse kniekous in 3 kleuren

Productomschrijving
Als u op zoek bent naar kniekousen die comfortabel zijn, er stijlvol uitzien en van hoge kwaliteit zijn. Dan zijn de Stapp Horse kniekousen die in 3 kleuren beschikbaar zijn de perfecte keuze voor u! Deze kniekousen zijn speciaal ontworpen voor paardenliefhebbers en zijn verkrijgbaar in drie prachtige kleuren: navy blauw, grijs en zwart. Of u nu g...

Als u op zoek bent naar kniekousen die comfortabel zijn, er stijlvol uitzien en van hoge kwaliteit zijn. Dan zijn de Stapp Horse kniekousen die in 3 kleuren beschikbaar zijn de perfecte keuze voor u!

Deze kniekousen zijn speciaal ontworpen voor paardenliefhebbers en zijn verkrijgbaar in drie prachtige kleuren: navy blauw, grijs en zwart. Of u nu gaat paardrijden of gewoon op zoek bent naar een paar stijlvolle en comfortabele kniekousen, deze kousen bieden u de perfecte mix van stijl en functionaliteit.

De Stapp Horse kniekousen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een uitstekende pasvorm en comfort gedurende de hele dag. De kousen zijn ademend en bieden ondersteuning aan uw voeten en benen, zodat u zich comfortabel voelt tijdens uw dagelijkse activiteiten.

Of u nu gaat paardrijden, wandelen of gewoon een dagje weggaat, deze kniekousen bieden u de ondersteuning die u nodig heeft. Met hun stijlvolle look en hoogwaardige kwaliteit zijn de Stapp Horse kniekousen een must-have voor elke paardenliefhebber.

Dus waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog uw Stapp Horse kniekousen en ervaar het comfort en de stijl die deze kousen te bieden hebben!

Samenstelling: 70% katoen 25% polyamide 5% elastan.

Productspecificaties

Artikelnummer
33500
EAN
8714987090542

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »