Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Stapp Stapp Malmø Voorgekrompen Herenanklet

Productomschrijving
Stapp Herenanklet is een comfortabele en duurzame sok voor heren. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder 50% wol. Wol is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn warmte-isolerende eigenschappen en zachte textuur. Een van de voordelen van deze sokken is dat ze Voorgekrompen zijn, wat betekent dat ze niet krimpen na...

Stapp Herenanklet is een comfortabele en duurzame sok voor heren. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder 50% wol. Wol is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn warmte-isolerende eigenschappen en zachte textuur.

Een van de voordelen van deze sokken is dat ze Voorgekrompen zijn, wat betekent dat ze niet krimpen na het wassen. Dit is een belangrijke eigenschap, omdat sokken die krimpen na het wassen vaak niet meer comfortabel passen en hun vorm verliezen.

Dankzij het gebruik van wol blijven de voeten warm en comfortabel, zelfs bij koud weer. Wol is ook van nature vochtregulerend, wat betekent dat het vocht opneemt en afvoert van de huid, waardoor de voeten droog en fris blijven.

Bovendien zijn deze sokken duurzaam en gaan ze lang mee. Dit is belangrijk omdat sokken vaak snel verslijten, vooral als ze regelmatig worden gedragen. Door te investeren in hoogwaardige sokken zoals Stapp Herenanklet, kunt u geld besparen op de lange termijn en tegelijkertijd uw voeten comfortabel houden.

Al met al zijn de Stapp Herenanklet-sokken een uitstekende keuze voor mannen die op zoek zijn naar duurzame, comfortabele sokken die bestand zijn tegen krimp en gemaakt zijn van hoogwaardige materialen zoals wol.

Stof samenstelling: 50% wol, 50% polypropeen

 

Productspecificaties

Artikelnummer
26303-915
EAN
8712844004053

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »