Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Stapp Stapp Narvik Voorgekrompen Herenanklet

Productomschrijving
Stapp Herenanklet Stapp Narvik is een hoogwaardige sok voor heren die bekend staat om zijn duurzaamheid en comfort. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder 45% wol. Wol is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn warmte-isolerende eigenschappen en zachte textuur. Een van de belangrijkste eigensc...

Stapp Herenanklet Stapp Narvik is een hoogwaardige sok voor heren die bekend staat om zijn duurzaamheid en comfort. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder 45% wol. Wol is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn warmte-isolerende eigenschappen en zachte textuur.

Een van de belangrijkste eigenschappen van de Stapp Herenanklet Stapp Narvik-sokken is dat ze Voorgekrompen zijn. Dit betekent dat ze niet krimpen na het wassen, wat een belangrijke eigenschap is omdat sokken die krimpen na het wassen vaak niet meer comfortabel passen en hun vorm verliezen.

Dankzij het gebruik van wol blijven de voeten warm en comfortabel, zelfs bij koud weer. Wol is van nature vochtregulerend, wat betekent dat het vocht opneemt en afvoert van de huid, waardoor de voeten droog en fris blijven. Bovendien is wol van nature antibacterieel, wat helpt om geur en bacteriën te verminderen die zich kunnen ophopen in sokken.

Stapp Herenanklet Stapp Narvik-sokken zijn ook zeer duurzaam en gaan lang mee. Dit is een belangrijke eigenschap omdat sokken vaak snel verslijten, vooral als ze regelmatig worden gedragen. Door te investeren in hoogwaardige sokken zoals Stapp Herenanklet Stapp Narvik, kunt u geld besparen op de lange termijn en tegelijkertijd uw voeten comfortabel houden.

Kortom, de Stapp Herenanklet Stapp Narvik-sokken zijn een uitstekende keuze voor mannen die op zoek zijn naar duurzame, comfortabele sokken die bestand zijn tegen krimp en gemaakt zijn van hoogwaardige materialen zoals wol. Met deze sokken kunt u erop vertrouwen dat uw voeten warm, droog en comfortabel blijven, ongeacht het weer of de activiteit die u onderneemt.

Stof samenstelling:45% wol, 45% polypropyleen, 9% polyamide, 1% elastan.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
25902-256
EAN
8712844001847

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »