Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Stapp Stapp Performance Eco-Katoen Heren/Dames Sokken

Productomschrijving
Stapp sokken zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar duurzame en milieuvriendelijke sokken. Het bedrijf heeft onlangs een nieuwe lijn van sokken uitgebracht die volledig gemaakt zijn van gerecyclede vezels. Deze sokken zijn gemaakt van 100% gerecyclede vezels, wat betekent dat er geen nieuwe materialen zijn gebruikt om ze te pro...

Stapp sokken zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar duurzame en milieuvriendelijke sokken. Het bedrijf heeft onlangs een nieuwe lijn van sokken uitgebracht die volledig gemaakt zijn van gerecyclede vezels.

Deze sokken zijn gemaakt van 100% gerecyclede vezels, wat betekent dat er geen nieuwe materialen zijn gebruikt om ze te produceren. Het gebruik van gerecyclede vezels is een geweldige manier om afval te verminderen en het milieu te beschermen.

Naast het milieuvriendelijke aspect zijn deze sokken ook nog eens zeer comfortabel om te dragen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen voor zowel heren als dames, dus er is voor iedereen wel een geschikte optie.

Bovendien zijn de sokken van Stapp niet alleen gemaakt van gerecyclede vezels, maar ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn stevig, duurzaam en kunnen worden gewassen en gedragen als normale sokken.

Als je op zoek bent naar sokken die zowel duurzaam als comfortabel zijn, zijn de gerecyclede sokken van Stapp een uitstekende keuze. Het bedrijf is toegewijd aan het produceren van milieuvriendelijke producten van hoge kwaliteit en deze nieuwe lijn van sokken is daar een perfect voorbeeld van.

Unieke samenstelling:31% recycled polyamide, 30% recycled polyester coolmax ecomade, 24% recycled katoen, 13% recycled polyester, 2% elastane lycra

 

Productspecificaties

Artikelnummer
27200-149
EAN
8719534146291

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »