Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Stapp Stapp Techno Bamboe Outdoor Heren en Damessokken

Productomschrijving
Stapp's dames- en heren bamboe wandelsokken zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en comfort. Deze sokken zijn gemaakt van bamboevezels, waardoor ze zacht, ademend en milieuvriendelijk zijn. Bamboevezels zijn van nature antibacterieel en vochtregulerend, waardoor deze sokken uitermate geschikt zijn voor outdoor activiteiten zoals wandelen, be...

Stapp's dames- en heren bamboe wandelsokken zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en comfort. Deze sokken zijn gemaakt van bamboevezels, waardoor ze zacht, ademend en milieuvriendelijk zijn.

Bamboevezels zijn van nature antibacterieel en vochtregulerend, waardoor deze sokken uitermate geschikt zijn voor outdoor activiteiten zoals wandelen, bergbeklimmen en kamperen. De bamboevezels helpen vocht af te voeren van de huid, waardoor je voeten droog blijven en minder snel blaren krijgen.

De dames- en heren bamboe wandelsokken van Stapp hebben een goede pasvorm en bieden comfortabele ondersteuning voor de voetboog en hiel, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en de voeten minder snel moe worden. Daarnaast zijn de sokken voorzien van extra bescherming op de tenen en hiel, waardoor ze beter bestand zijn tegen slijtage en schuren.

De bamboevezels in deze sokken zijn ook milieuvriendelijk, omdat bamboe snel groeit en weinig water nodig heeft om te groeien. Hierdoor hebben deze sokken een lage ecologische voetafdruk en zijn ze een duurzame keuze voor iedereen die begaan is met het milieu.

Kortom, als je op zoek bent naar comfortabele, duurzame en milieuvriendelijke wandelsokken voor buitenactiviteiten, zijn de dames- en heren bamboe wandelsokken van Stapp een geweldige keuze.

Samenstelling: 80% bamboe vezel, 17% polyester, 3% elastan

Productspecificaties

Artikelnummer
28400-6556
EAN
8719534062157

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »