Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Stapp Stapp Techno Boston Coolmax en Cordura / Anti-Zweetvoeten

Productomschrijving
Stapp Techno sokken zijn de perfecte oplossing voor mensen die last hebben van zweetvoeten of snel natte sokken hebben tijdens wandelingen. Deze sokken zijn gemaakt van materialen die ervoor zorgen dat je voeten droog blijven, zelfs tijdens de meest intensieve activiteiten. De sokken zijn voorzien van Coolmax, een speciaal vezel dat voch...

Stapp Techno sokken zijn de perfecte oplossing voor mensen die last hebben van zweetvoeten of snel natte sokken hebben tijdens wandelingen. Deze sokken zijn gemaakt van materialen die ervoor zorgen dat je voeten droog blijven, zelfs tijdens de meest intensieve activiteiten.

De sokken zijn voorzien van Coolmax, een speciaal vezel dat vocht van de huid afvoert en zo de voeten droog houdt. Dit zorgt ervoor dat je voeten koel blijven en voorkomt dat er een vochtige omgeving ontstaat waarin bacteriën kunnen gedijen.

Maar dat is niet alles: Stapp Techno sokken zijn ook verstevigd met Cordura, een sterk materiaal dat ervoor zorgt dat de sokken langer meegaan en beter bestand zijn tegen slijtage. Dit betekent dat je sokken niet alleen helpen om zweetvoeten te voorkomen, maar ook nog eens een duurzame keuze zijn.

Of je nu gaat hardlopen, wandelen of gewoon een lange dag op je voeten moet staan, Stapp Techno sokken bieden de ondersteuning en bescherming die je nodig hebt. Ze zijn verkrijgbaar in zowel heren- als damesmaten en in verschillende kleuren, zodat je altijd de perfecte sokken kunt vinden die bij jouw behoeften passen.

Dus als je op zoek bent naar sokken die helpen bij zweetvoeten, zijn Stapp Techno sokken zeker het overwegen waard. Met hun combinatie van Coolmax en Cordura bieden ze niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid en bescherming voor je voeten. Deze sokken zijn uiteraard ook prima geschikt als u geen zweetvoeten heeft.

Samenstelling: 35% katoen 30% polyester coolmax 18% polyamide 15% polyamide cordura 2% elastan

Productspecificaties

Artikelnummer
27400-999
EAN
8719534056989

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »