Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Stapp Stapp Techno Boston Werk En Wandelsokken met Cordura en Coolmax

Productomschrijving
De Stapp Techno Boston Werk En Wandelsokken zijn hoogwaardige sokken die speciaal ontworpen zijn voor mensen die veel staan, lopen of werken. Deze sokken zijn gemaakt van een combinatie van hoogwaardige materialen, waaronder Cordura en Coolmax, die ervoor zorgen dat de sokken duurzaam, ademend en comfortabel zijn. De Cordura-vezels zijn verwerkt i...

De Stapp Techno Boston Werk En Wandelsokken zijn hoogwaardige sokken die speciaal ontworpen zijn voor mensen die veel staan, lopen of werken. Deze sokken zijn gemaakt van een combinatie van hoogwaardige materialen, waaronder Cordura en Coolmax, die ervoor zorgen dat de sokken duurzaam, ademend en comfortabel zijn.

De Cordura-vezels zijn verwerkt in de sokken om ze extra sterk te maken en slijtage te verminderen. Dit maakt ze ideaal voor mensen die veel bewegen en vaak schoenen dragen die snel slijten. Daarnaast zorgt de Coolmax-technologie ervoor dat de voeten koel en droog blijven, zelfs bij warm weer of tijdens intensieve activiteiten.

De Stapp Techno Boston Werk En Wandelsokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en zijn ontworpen om perfect om de voet te passen. Ze bieden extra ondersteuning en comfort dankzij de speciale zones die zijn ontworpen om drukpunten te verminderen en de voeten te ondersteunen.

Of je nu veel staat, loopt of werkt, de Stapp Techno Boston Werk En Wandelsokken zijn de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar duurzame, comfortabele en ademende sokken die de hele dag door blijven presteren.

Samenstelling: 38% katoen 30% polyester (coolmax) 15% polyamide (cordura) 15% polyamide 2% elastan (lycra)

Productspecificaties

Artikelnummer
27410
EAN
8714987663814

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »