Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Yellow Moon Sterke Gevormde Kinderpanty in 60 Denier

Productomschrijving
De kinderpanty van Yellow Moon is een comfortabele en stijlvolle panty speciaal ontworpen voor meisjes. De panty is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor hij duurzaam en stevig is, maar ook zacht en comfortabel aanvoelt op de huid van je kind. De 60 Denier dikte van de panty zorgt voor een goede dekking en warmte tijdens koude dagen. Het mate...

De kinderpanty van Yellow Moon is een comfortabele en stijlvolle panty speciaal ontworpen voor meisjes. De panty is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor hij duurzaam en stevig is, maar ook zacht en comfortabel aanvoelt op de huid van je kind.

De 60 Denier dikte van de panty zorgt voor een goede dekking en warmte tijdens koude dagen. Het materiaal is ademend en voert vocht af, waardoor de huid van je kind droog en fris blijft.

De kinderpanty is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat er voor elke gelegenheid een perfecte panty te vinden is. Of je nu op zoek bent naar een klassieke zwarte panty of een meer opvallende kleur, Yellow Moon heeft het allemaal.

Het ontwerp van de kinderpanty is perfect afgestemd op de behoeften van kinderen. De panty heeft een elastische tailleband die niet knelt en zorgt voor extra comfort en bewegingsvrijheid. De panty heeft ook platte naden die zorgen voor een gladde afwerking en voorkomen dat de panty gaat schuren tijdens het dragen.

De kinderpanty van Yellow Moon is ideaal voor verschillende gelegenheden, zoals feestjes, bruiloften, of gewoon voor dagelijks gebruik. Het biedt het perfecte evenwicht tussen comfort en stijl, waardoor het een must-have is in de garderobe van elke kleine meid.

Kortom, de kinderpanty van Yellow Moon is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle panty voor hun kinderen. De panty is duurzaam, perfect passend en biedt de mogelijkheid om verschillende outfits te combineren.

Samenstelling:96% polyamide, 4% elastan

Productspecificaties

Artikelnummer
345-DIV
EAN
8712844740029

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »