Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Basset 2 Paar Dames/Heren sokken van Bamboo (3 Kleuren beschikbaar)

Productomschrijving
De Heren/Dames bamboo sokken van Basset zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mannen en vrouwen die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige sokken. Gemaakt van bamboevezels, bieden deze sokken niet alleen ongeëvenaard comfort en zachtheid, maar zijn ook duurzaam en milieuvriendelijk. De bamboevezels hebben van nature antib...

De Heren/Dames bamboo sokken van Basset zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mannen en vrouwen die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige sokken. Gemaakt van bamboevezels, bieden deze sokken niet alleen ongeëvenaard comfort en zachtheid, maar zijn ook duurzaam en milieuvriendelijk.

De bamboevezels hebben van nature antibacteriële eigenschappen, waardoor deze sokken geurbestendig zijn en minder snel gaan stinken dan sokken van andere materialen. Bovendien zijn de Heren/Dames bamboo sokken van Basset ook vochtabsorberend, waardoor ze zorgen voor droge voeten en minder zweten. Dit maakt ze de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar sokken die goed zijn voor hun voeten en voor de planeet.

Of je nu op zoek bent naar sokken voor dagelijks gebruik, voor op het werk of voor het sporten, de Heren/Dames bamboo sokken van Basset zijn een uitstekende keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit, comfort en duurzaamheid.

Samenstelling:78% bamboo, 20% polyester, 2% elastan.

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
31020-6900
EAN
8719534155156

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »