Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Teckel 2-Pack Teensokjes - Halve sokken, speciaal voor je tenen

Productomschrijving
Deze 2 paar teensokjes van Teckel zijn de perfecte keuze voor mensen die graag teensokken dragen. Deze sokjes zijn ontworpen met fijn garen, waardoor ze perfect passen bij je voeten en zorgen voor extra comfort en bewegingsvrijheid. De sokjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt op de huid en ademend is, waardoor de voeten koe...

Deze 2 paar teensokjes van Teckel zijn de perfecte keuze voor mensen die graag teensokken dragen. Deze sokjes zijn ontworpen met fijn garen, waardoor ze perfect passen bij je voeten en zorgen voor extra comfort en bewegingsvrijheid.

De sokjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt op de huid en ademend is, waardoor de voeten koel en droog blijven gedurende de dag. De sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er voor iedereen een perfect passend paar te vinden is.

De Teckel teensokjes zijn ontworpen om goed te blijven zitten en niet af te glijden, waardoor ze ideaal zijn om te dragen tijdens het sporten, wandelen of gewoon als dagelijkse sokken. Ze zijn ook gemakkelijk te wassen en te onderhouden, waardoor ze een praktische keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar kwalitatieve teensokken.

Kortom, de 2 paar teensokjes van Teckel zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige en comfortabele teensokken. Ze zijn duurzaam, praktisch en bieden extra comfort.

Maat: One-Size
Samenstelling:55% katoen 40% polyamide 5% elastan

Productspecificaties

Artikelnummer
519
EAN
8714987744711

Reviews

3 / 5Based on 1 reviews
  • 3 / 5
    Gepost door: Lonie op 7 Oktober 2023

    Ze zijn een beetje zweterig.

    ...

    Ze zijn een beetje zweterig.

    • +Blijven goed zitten
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »