Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Naft 3-Paar Comfort sokken zonder knellende boord van Naft

Productomschrijving
De Set van 3 paar NAFT Comfort sokken is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar comfortabele sokken zonder een knellende boord. Deze sokken bieden een combinatie van stijl, kwaliteit en vooral comfort, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Een van de belangrijkste kenmerken van de NAFT Comfort sokken is de afwezigheid van ee...

De Set van 3 paar NAFT Comfort sokken is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar comfortabele sokken zonder een knellende boord. Deze sokken bieden een combinatie van stijl, kwaliteit en vooral comfort, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Een van de belangrijkste kenmerken van de NAFT Comfort sokken is de afwezigheid van een knellende boord. Dit betekent dat ze niet te strak om de enkel zitten, waardoor ze geen ongemak of beperkingen veroorzaken. In plaats daarvan zijn ze ontworpen om comfortabel op hun plaats te blijven zonder de bloedcirculatie te belemmeren.

De sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een zacht en ademend gevoel. Het gebruik van hoogwaardig katoen in combinatie met een vleugje elastan zorgt voor een goede pasvorm en flexibiliteit. Dit betekent dat de sokken zich aanpassen aan de vorm van je voet, wat zorgt voor een comfortabele en ondersteunende ervaring.

De NAFT Comfort sokken zijn verkrijgbaar in een set van 3 paar, waardoor je voldoende sokken hebt voor verschillende gelegenheden. Of je ze nu draagt tijdens een lange werkdag, een sportsessie of gewoon thuis ontspant, deze sokken bieden het comfort dat je nodig hebt.

Naast het comfortabele ontwerp en de hoogwaardige materialen, hebben de NAFT Comfort sokken ook een stijlvolle uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor je ze kunt afstemmen op je outfit en persoonlijke stijl.

Al met al biedt de Set van 3 paar NAFT Comfort sokken een combinatie van comfort, kwaliteit en stijl. Ze zijn de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar sokken zonder een knellende boord. Of je ze nu draagt tijdens je dagelijkse activiteiten of gewoon thuis ontspant, deze sokken zullen je voeten blij maken met hun comfortabele pasvorm en zachte materialen.

Samenstelling: 75% Katoen, 22% Polyester en 3% Elastan

Productspecificaties

Artikelnummer
1098

Reviews

5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Rob op 22 Maart 2024

    Snelle levering

    ...

    Snelle levering

    • +Mooie .niet knellende sokkenRon
    • -Geen
  • 5 / 5
    Gepost door: Wilhelm van de Wiel op 26 Februari 2024

    Fijne sokken, zitten lekker en goede kwaliteit. Ook zijn er niet zoveel bedrijven die maten groter dan 46 hebben.

    ...

    Fijne sokken, zitten lekker en goede kwaliteit. Ook zijn er niet zoveel bedrijven die maten groter dan 46 hebben.

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »