Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Teckel 3 Paar Dames/Heren Sokken Met Badstof Zool voor extra comfort.

Productomschrijving
Deze 3 paar sokken zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar comfortabele sokken met een extra laagje zachtheid. De sokken zijn geschikt voor zowel heren als dames en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Een bijzonder kenmerk van deze sokken is de badstof zool, die extra comfort en demping biedt tijdens het dragen. De badstof z...

Deze 3 paar sokken zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar comfortabele sokken met een extra laagje zachtheid. De sokken zijn geschikt voor zowel heren als dames en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Een bijzonder kenmerk van deze sokken is de badstof zool, die extra comfort en demping biedt tijdens het dragen. De badstof zool vangt de schokken op en zorgt voor een zachte en comfortabele ondergrond voor je voeten.

De sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en hebben een tijdloos ontwerp dat past bij elke outfit. Of je nu naar je werk gaat, een wandeling maakt of gewoon thuis blijft, deze sokken zijn de perfecte keuze voor dagelijks gebruik.

Bovendien zijn deze sokken duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen worden gewassen in de machine en behouden hun vorm en kwaliteit zelfs na meerdere wasbeurten.

Kortom, als je op zoek bent naar comfortabele sokken met een extra laagje zachtheid, dan zijn deze 3 paar sokken met badstof zool de perfecte keuze. Geschikt voor zowel heren als dames en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, bieden deze sokken het ultieme comfort voor je voeten tijdens het dragen.

Samenstelling: 70% katoen, 25% polyamide, 5% elastan.

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
1800
EAN
8713781294712

Reviews

5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: jan adams op 26 Januari 2024

    Lekkere sokken

  • 5 / 5
    Gepost door: Hanneke van Dessel op 13 Oktober 2023

    Ik heb sneaker sokken gekregen inlaats van gewone sokken ...ik ga deze wel houden maar het is wel de verkeerde levering...

    Ik heb sneaker sokken gekregen inlaats van gewone sokken ...ik ga deze wel houden maar het is wel de verkeerde levering

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »