Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Teckel 3 Paar Naadloze Korte Sokken met lipje aan de Hiel

Productomschrijving
De 3 Paar Naadloze Korte Sokken met lipje aan de Hiel van het merk Teckel zijn ontworpen voor ultiem comfort en de perfecte pasvorm. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn naadloos gebreid, waardoor ze niet schuren of irriteren op de huid. De sokken hebben een speciaal lipje aan de hiel, waardoor ze goed op hun plaats blijven...

De 3 Paar Naadloze Korte Sokken met lipje aan de Hiel van het merk Teckel zijn ontworpen voor ultiem comfort en de perfecte pasvorm. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn naadloos gebreid, waardoor ze niet schuren of irriteren op de huid.

De sokken hebben een speciaal lipje aan de hiel, waardoor ze goed op hun plaats blijven zitten en niet afzakken tijdens het dragen. Dit zorgt voor een ultieme fit en voorkomt dat de sokken gaan draaien of verschuiven in de schoen.

De korte sokken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, waardoor je altijd een paar sokken kunt vinden dat past bij je outfit. Deze sokken zijn perfect voor dagelijks gebruik, of je nu gaat wandelen, hardlopen, sporten of gewoon rondloopt.

De 3 Paar Naadloze Korte Sokken met lipje aan de Hiel zijn gemaakt van ademende stoffen die zorgen voor een goede ventilatie en vochtregulatie. Dit houdt je voeten droog en comfortabel, zelfs tijdens de meest intensieve activiteiten.

Kortom, de 3 Paar Naadloze Korte Sokken met lipje aan de Hiel van het merk Teckel zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar comfortabele en goed passende sokken. Deze sokken bieden een naadloze constructie, een speciaal lipje aan de hiel voor een ultieme fit en ademende stoffen die zorgen voor een goede ventilatie en vochtregulatie. Met deze sokken ben je verzekerd van comfort en stijl, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.



Samenstelling: 70% katoen 25% polyamide 5% elastan

Eenheid: 3-Paar

Productspecificaties

Artikelnummer
2309-DIV

Reviews

4 / 5Based on 1 reviews
  • 4 / 5
    Gepost door: Wilma op 7 September 2023

    Fijne sneakersokken die niet afzakken

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »