Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Teckel 3-pack Teckel Herensokken Limited Edition - Las Vegas / Reizen - Copy

Productomschrijving
De Teckel Limited Edition sokken zijn de perfecte toevoeging aan elke sokkencollectie, vooral voor degenen die houden van reizen of een bezoek aan Las Vegas! Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal van 70% katoen, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook zeer comfortabel om te dragen. Deze limited edition sokken hebben een opvall...

De Teckel Limited Edition sokken zijn de perfecte toevoeging aan elke sokkencollectie, vooral voor degenen die houden van reizen of een bezoek aan Las Vegas! Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal van 70% katoen, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook zeer comfortabel om te dragen.

Deze limited edition sokken hebben een opvallende en unieke reis- of Las Vegas thema-ontwerp dat zeker de aandacht zal trekken. Het design is zorgvuldig samengesteld met symbolen die passen bij deze thema's, zoals speelkaarten, dobbelstenen en verschillende bekende bezienswaardigheden. Het ontwerp is subtiel en toch opvallend genoeg om een ​​statement te maken.

Deze sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De sokken zijn ook zeer geschikt als cadeau voor reizigers of voor iedereen die van Las Vegas houdt. Het is een perfect aandenken aan die onvergetelijke reis naar de stad van de lichten.

Kortom, als je op zoek bent naar comfortabele sokken met een stijlvol en uniek design dat past bij een reis- of Las Vegas-thema, dan zijn de Teckel Limited Edition sokken de perfecte keuze. Met hoogwaardige materialen en een zorgvuldig samengesteld design, zullen deze sokken zeker een favoriet worden in je sokkencollectie.

Samenstelling:70% katoen, 28% polyamide, 2% elastan.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
PP7000D4 - LAS VEGAS
EAN
8719534233687

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »