Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Teckel 3-pack Teckel Herensokken Limited Edition - Beach / Vissen

Productomschrijving
De Teckel Limited Edition sokken met een strand of visserij thema zijn perfect voor degenen die houden van een dagje vissen aan het water of een ontspannen dagje op het strand. Gemaakt van hoogwaardig materiaal van 70% katoen, zijn deze sokken niet alleen duurzaam, maar ook zeer comfortabel om te dragen. Het ontwerp van deze sokken is geïnspireer...

De Teckel Limited Edition sokken met een strand of visserij thema zijn perfect voor degenen die houden van een dagje vissen aan het water of een ontspannen dagje op het strand. Gemaakt van hoogwaardig materiaal van 70% katoen, zijn deze sokken niet alleen duurzaam, maar ook zeer comfortabel om te dragen.

Het ontwerp van deze sokken is geïnspireerd op het strand en de visserij, met opvallende symbolen zoals een visser, vuurtorens of vissen. Het ontwerp is subtiel en toch opvallend genoeg om een statement te maken en past perfect bij een dagje aan het water.

Deze limited edition sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn ook een perfect cadeau voor iedereen die van het strand of de visserij houdt. Het is een perfecte manier om die onvergetelijke momenten te herinneren en te delen met anderen.

Kortom, als je op zoek bent naar comfortabele sokken met een stijlvol en uniek design dat past bij een strand- of visserij-thema, dan zijn de Teckel Limited Edition sokken de perfecte keuze. Met hoogwaardige materialen en een zorgvuldig samengesteld design, zullen deze sokken zeker een favoriet worden in je sokkencollectie en je helpen bij het herinneren van de prachtige momenten aan het water.

Samenstelling: 70% katoen 28% polyamide 2% elastan

 

Productspecificaties

Artikelnummer
PP7000D4 - Beach/Strand
EAN
8719534233625

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »