Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Boru Bamboo Boru Bamboo Sokken - Luxury Socks - Per paar

Productomschrijving
Boru Bamboo sokken zijn een innovatief en milieuvriendelijk product dat is ontworpen om comfortabel te zijn en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk te verminderen. Deze sokken zijn gemaakt van duurzaam geteelde bamboevezels, die zacht aanvoelen en zorgen voor een ademende en vochtregulerende werking. Deze sokken zijn geschikt voor mensen met g...

Boru Bamboo sokken zijn een innovatief en milieuvriendelijk product dat is ontworpen om comfortabel te zijn en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk te verminderen. Deze sokken zijn gemaakt van duurzaam geteelde bamboevezels, die zacht aanvoelen en zorgen voor een ademende en vochtregulerende werking.

Deze sokken zijn geschikt voor mensen met gevoelige huid, omdat bamboevezels hypoallergeen zijn en van nature antibacteriële eigenschappen hebben, waardoor ze geurvrij blijven. Daarnaast zijn de sokken van Boru Bamboo voorzien van versterkte hielen en tenen, wat zorgt voor extra duurzaamheid en langere levensduur.

Een ander voordeel van deze sokken is dat ze geschikt zijn voor alle seizoenen, omdat bamboevezels warmte vasthouden in de winter en zorgen voor een verkoelend effect in de zomer. De sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Kortom, Boru Bamboo sokken zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar comfortabele, duurzame en milieuvriendelijke sokken. Of je nu gaat wandelen, werken of gewoon lekker thuis wilt ontspannen, deze sokken bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Samenstelling: 80%Bamboo Vezel, 17% Polyamide en 3% Elastan

Productspecificaties

Artikelnummer
2301

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Alie op 12 Januari 2024

    Fijne zachte sokken, snelle levering, prima

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »