Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marianne Marianne 35 Denier Glans Kniekous - Sublime

Productomschrijving
De Marianne Kniekous met 35 denier en glans is een elegante en stijlvolle kous die zowel comfortabel als modieus is. Deze kniekousen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een glanzende afwerking die je benen een prachtige glans geeft. Met een dikte van 35 denier zijn deze kniekousen de perfecte keuze voor het voorjaar of de herfst, wa...

De Marianne Kniekous met 35 denier en glans is een elegante en stijlvolle kous die zowel comfortabel als modieus is. Deze kniekousen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een glanzende afwerking die je benen een prachtige glans geeft.

Met een dikte van 35 denier zijn deze kniekousen de perfecte keuze voor het voorjaar of de herfst, wanneer je op zoek bent naar een iets dikkere kous die je benen warm houdt zonder te veel te bedekken. Dankzij de zachte en elastische stof voelen deze kniekousen bovendien zeer comfortabel aan en blijven ze goed op hun plaats zitten.

De Marianne Kniekous met 35 denier en glans is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je altijd een kleur kunt kiezen die past bij je outfit en stijl. Deze kniekousen zijn geschikt voor zowel formele als informele gelegenheden en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met een rok of jurk.

Of je nu naar je werk gaat of een avondje uit, met de Marianne Kniekous met 35 denier en glans voel je je altijd elegant en zelfverzekerd. Het is een kous die niet alleen comfortabel is, maar ook een chique uitstraling heeft en je outfit helemaal afmaakt.


Samenstelling: 88% Polyamide 12% Elasthan

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
412
EAN
8714987871110

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »