Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Basset Diabetes Wollen Herensokken Zonder Elastiek en Ruim Boord

Productomschrijving
De herensokken met boord zonder elastiek van het merk Basset zijn de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar comfortabele en duurzame sokken zonder dat deze te strak zitten. Deze sokken zijn ook zeer geschikt voor mensen die een verminderde doorbloeding, een kwetsbare huid of diabetes hebben, omdat ze de voeten niet afknellen en de bloedso...

De herensokken met boord zonder elastiek van het merk Basset zijn de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar comfortabele en duurzame sokken zonder dat deze te strak zitten. Deze sokken zijn ook zeer geschikt voor mensen die een verminderde doorbloeding, een kwetsbare huid of diabetes hebben, omdat ze de voeten niet afknellen en de bloedsomloop niet belemmeren.

Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt op de huid. Het boord zonder elastiek zorgt ervoor dat de sokken niet te strak zitten, waardoor ze de hele dag door comfortabel blijven zitten. Bovendien hebben de sokken een verstevigd teen- en hielstuk, wat zorgt voor extra duurzaamheid en bescherming.

De herensokken met boord zonder elastiek zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je de perfecte match kunt vinden bij je outfit. Deze sokken zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik en zijn perfect voor zowel casual als formele gelegenheden.

Samenstelling: 40% wol, 30% polyamide, 30% acryl.

Per Paar. 

Productspecificaties

Artikelnummer
3109-DIV
EAN
8713781113952

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Ad op 23 Februari 2024

    Ze zijn vrij lang (hoog) . Vroeger waren ze wat korter. Ik zou dezelfde graag in katoen hebben voor de zomer.

    ...

    Ze zijn vrij lang (hoog) . Vroeger waren ze wat korter. Ik zou dezelfde graag in katoen hebben voor de zomer.

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »