Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Basset Eco-Bamboo V-hals T-Shirt In Het Wit en Zwart

Productomschrijving
De Bamboo V-Neck T-shirts van Basset zijn stijlvolle en comfortabele T-shirts die zijn gemaakt van bamboevezels. Bamboevezels hebben van nature antibacteriële eigenschappen, waardoor deze T-shirts geurbestendig zijn en minder snel gaan ruiken dan T-shirts van andere materialen. Bovendien zijn de Bamboo V-Neck T-shirts van Basset ademend en vocht a...

De Bamboo V-Neck T-shirts van Basset zijn stijlvolle en comfortabele T-shirts die zijn gemaakt van bamboevezels. Bamboevezels hebben van nature antibacteriële eigenschappen, waardoor deze T-shirts geurbestendig zijn en minder snel gaan ruiken dan T-shirts van andere materialen. Bovendien zijn de Bamboo V-Neck T-shirts van Basset ademend en vocht absorberend, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die actief zijn en behoefte hebben aan kleding die hen droog en comfortabel houdt.

De V-hals zorgt voor een elegante en moderne uitstraling en maakt het shirt geschikt voor zowel casual als formele gelegenheden. Het gebruik van bamboevezels maakt deze T-shirts ook duurzaam en milieuvriendelijk, wat een belangrijke overweging kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar kleding die goed is voor de planeet. Kortom, de Bamboo V-Neck T-shirts van Basset bieden een combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid die perfect is voor moderne mannen en vrouwen die waarde hechten aan kwaliteit en milieu.

Samenstelling:68% Eco-Bamboo 28% katoen 4% elastan

Productspecificaties

Artikelnummer
31070-1000
EAN
8719534159550

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »