Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marianne Heerlijke Marianne Thermo Dames Panty

Marianne Heerlijke Marianne Thermo Dames Panty
Productomschrijving
Deze Marianne dames thermo panty is de perfecte keuze voor de koudere dagen. De panty is gemaakt van hoogwaardige micropolyester materialen en is ontworpen om je benen heerlijk warm en comfortabel te houden. Het gebruik van micropolyester zorgt voor een lichte, ademende en elastische stof die zich perfect aanpast aan je lichaam. De thermo panty he...

Deze Marianne dames thermo panty is de perfecte keuze voor de koudere dagen. De panty is gemaakt van hoogwaardige micropolyester materialen en is ontworpen om je benen heerlijk warm en comfortabel te houden.

Het gebruik van micropolyester zorgt voor een lichte, ademende en elastische stof die zich perfect aanpast aan je lichaam. De thermo panty heeft een aangenaam zachte en comfortabele touch en is daarom een geweldige keuze om te dragen onder een rok of jurk.

De thermo panty is alleen verkrijgbaar in de kleur Marine, waardoor het een klassieke en tijdloze uitstraling heeft. De panty heeft een perfecte pasvorm en is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd de juiste maat kunt vinden die past bij jouw lichaam.

Of je nu naar je werk gaat of een avondje uit, deze thermo panty houdt je benen heerlijk warm en comfortabel, zonder concessies te doen aan je stijlvolle outfit. De Marianne dames thermo panty is een must-have voor de garderobe van elke vrouw die graag warm en comfortabel blijft tijdens de koudere dagen.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige en comfortabele thermo panty, dan is de Marianne dames thermo panty met micropolyester en alleen verkrijgbaar in de kleur Marine de perfecte keuze voor jou.

Samenstelling: 95% micropolyester 5% spandex

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
580
EAN
8714987292434

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »