Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Basset Korte Wollen Huissokken met ABS - Antislip zool - Homesocks

Productomschrijving
Stel je voor dat je thuiskomt na een lange dag op het werk en je voeten bevrijdt van je strakke, oncomfortabele schoenen. Wat zou er beter zijn dan in een paar gezellige, warme sokken te glijden die je voeten omhelzen als een zachte wolk? Wel, wij hebben precies wat je nodig hebt - onze korte huissokken met 67% wol en antislip op de onderkant! Onz...

Stel je voor dat je thuiskomt na een lange dag op het werk en je voeten bevrijdt van je strakke, oncomfortabele schoenen. Wat zou er beter zijn dan in een paar gezellige, warme sokken te glijden die je voeten omhelzen als een zachte wolk? Wel, wij hebben precies wat je nodig hebt - onze korte huissokken met 67% wol en antislip op de onderkant!

Onze huissokken zijn de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar comfort en stijl. De sokken zijn gemaakt van een zachte en duurzame mix van wol, polyester en elastan, waardoor ze warm en gezellig zijn zonder te kriebelen. Bovendien zorgt de antislip zool ervoor dat je niet uitglijdt op gladde vloeren, waardoor je jezelf volledig kunt ontspannen zonder je zorgen te maken over ongelukken.

Of je nu een avondje op de bank doorbrengt met een boek of lekker aan het koken bent in de keuken, onze korte huissokken zijn de ideale metgezel. En als je denkt dat comfort en stijl niet samen kunnen gaan, denk dan nog eens na. Onze sokken zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en patronen, zodat je er net zo goed uit kunt zien als dat je je voelt.

Dus waar wacht je nog op? Geef je voeten de liefde die ze verdienen en geef ze de warme omhelzing van onze korte huissokken. Bestel nu en ontdek waarom zoveel mensen dol zijn op onze sokken!

Samenstelling: 67% wol 24% polyamide 5% overig 4% elastan

Productspecificaties

Artikelnummer
15028
EAN
8719534154067

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Anna op 26 November 2023
    Geweldige sokken. Lekker warm en sterk. Ze gaan lang mee, redelijk slijtvast.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »