Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marcsmarcs MarcMarcs - 15 Denier Second Skin Panty - 15Den - Fijn

Productomschrijving
MarcMarcs - Second Skin Panty in 15 Denier is een premium panty die comfortabel en luxueus aanvoelt op je huid. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met een nauwsluitende pasvorm, is deze panty ontworpen om je benen een gladde en perfecte uitstraling te geven. Met een dikte van 15 denier is deze panty perfect voor degenen die op zoek zijn naar e...

MarcMarcs - Second Skin Panty in 15 Denier is een premium panty die comfortabel en luxueus aanvoelt op je huid. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met een nauwsluitende pasvorm, is deze panty ontworpen om je benen een gladde en perfecte uitstraling te geven.

Met een dikte van 15 denier is deze panty perfect voor degenen die op zoek zijn naar een lichte, transparante look, terwijl de matte afwerking ervoor zorgt dat je benen er natuurlijk uitzien. De panty heeft een versterkte teen en is voorzien van een katoenen kruisje voor extra comfort en hygiëne.

MarcMarcs - Second Skin Panty is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om perfect bij je huidskleur en lichaamsvorm te passen. Deze panty is perfect voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden zoals feestjes, bruiloften en formele evenementen.

Als je op zoek bent naar een panty die niet alleen mooi is, maar ook comfortabel en duurzaam, dan is de MarcMarcs - Second Skin Panty in 15 Denier de perfecte keuze voor jou.


Samenstelling:86 % Polyamide,14 % Elastan.

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
86010-Div
EAN
8712844495332

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »