Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marcsmarcs MarcMarcs - Comfort Panty in 20 Denier

Productomschrijving
De MarcMarc Comfort panty 20 Denier is een prachtige panty van hoge kwaliteit die ontworpen is om jouw benen een gladde, elegante uitstraling te geven. Met een dikte van 20 denier heeft deze panty een transparante uitstraling, waardoor deze perfect is voor zowel zakelijke als casual gelegenheden. Deze panty is gemaakt van zachte en ademende materi...

De MarcMarc Comfort panty 20 Denier is een prachtige panty van hoge kwaliteit die ontworpen is om jouw benen een gladde, elegante uitstraling te geven. Met een dikte van 20 denier heeft deze panty een transparante uitstraling, waardoor deze perfect is voor zowel zakelijke als casual gelegenheden.

Deze panty is gemaakt van zachte en ademende materialen, waardoor deze comfortabel aanvoelt op de huid en je gedurende de hele dag kan dragen zonder dat je last krijgt van irritatie. De elastische tailleband zorgt ervoor dat de panty op zijn plaats blijft en niet afzakt.

De MarcMarc Comfort panty 20 Denier is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor er voor elke vrouw een perfect passende panty te vinden is. Door de transparante uitstraling van 20 denier kun je deze panty dragen onder verschillende outfits, van een mooie jurk tot een casual jeans.

Kortom, de MarcMarc Comfort panty 20 Denier is een prachtige panty van hoge kwaliteit die je benen een elegante uitstraling geeft en zorgt voor optimaal draagcomfort gedurende de hele dag.


Samenstelling: 81 % Polyamide, 19 % Elastan.

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
86025
EAN
8719534098552

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »