Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marcsmarcs MarcMarcs - Opaque Panty in 70 Denier

Productomschrijving
De MarcMarc Panty opaque 70 Denier is een hoogwaardige panty van uitstekende kwaliteit die gemaakt is om jouw benen een strakke, gladde en elegante uitstraling te geven. Deze panty is ontworpen met een dikte van 70 denier, wat zorgt voor een ondoorzichtige uitstraling en voldoende warmte tijdens de koudere seizoenen. De panty is vervaardigd van ho...

De MarcMarc Panty opaque 70 Denier is een hoogwaardige panty van uitstekende kwaliteit die gemaakt is om jouw benen een strakke, gladde en elegante uitstraling te geven. Deze panty is ontworpen met een dikte van 70 denier, wat zorgt voor een ondoorzichtige uitstraling en voldoende warmte tijdens de koudere seizoenen.

De panty is vervaardigd van hoogwaardige materialen die zorgen voor een perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort gedurende de hele dag. Het elastische materiaal voelt zacht aan op de huid en zorgt ervoor dat de panty niet afzakt of knelt.

De MarcMarc Panty opaque 70 Denier is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor er voor elke vrouw een perfect passende panty te vinden is. De panty kan zowel casual als zakelijk gedragen worden en is een essentieel item in de garderobe van elke vrouw die op zoek is naar comfort en stijl.

Kortom, de MarcMarc Panty opaque 70 Denier is een hoogwaardige panty die je benen een elegante uitstraling geeft en zorgt voor een perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort gedurende de hele dag.

Samenstelling: 85% Polyamide, 15% Elastaan.

Beschikbaar in diverse kleuren en maten. 

Productspecificaties

Artikelnummer
86070
EAN
8712844810227

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »