Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marcsmarcs MarcMarcs - Panty met Backseam in 30den

Productomschrijving
De Marcmarcs Panty met Backseam in 30den is een elegante en verfijnde panty die geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Het ontwerp van de panty is klassiek en tijdloos, waardoor het een geweldige keuze is voor vrouwen die op zoek zijn naar een panty die stijlvol is en toch comfortabel om te dragen. De panty is gemaakt ...

De Marcmarcs Panty met Backseam in 30den is een elegante en verfijnde panty die geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Het ontwerp van de panty is klassiek en tijdloos, waardoor het een geweldige keuze is voor vrouwen die op zoek zijn naar een panty die stijlvol is en toch comfortabel om te dragen.

De panty is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een dikte van 30 denier, wat betekent dat deze iets dunner is dan de meeste panty's. Hierdoor is deze panty perfect voor het voorjaar en de zomer, maar kan deze ook gedragen worden tijdens de herfst en winter, mits gecombineerd met warmere kleding.

De backseam aan de achterkant van de panty is een van de meest opvallende kenmerken. Het geeft de panty een klassieke en verfijnde uitstraling en is een eerbetoon aan de panty's die in de jaren 40 en 50 werden gedragen. Het is een subtiele, maar toch opvallende touch die de panty een retro-gevoel geeft.

Een ander voordeel van de Marcmarcs Panty met Backseam in 30den is de comfortabele pasvorm. De panty sluit mooi aan op het lichaam en voelt zacht en soepel aan op de huid. Het materiaal is ademend en voelt niet benauwd aan, zelfs niet tijdens warmere dagen.

De panty is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart/zwart en zwart/zilver. Beide kleuren zijn tijdloos en gemakkelijk te combineren met verschillende kledingstijlen. Of je nu op zoek bent naar een panty voor op kantoor, een formele gelegenheid of gewoon voor dagelijks gebruik, de Marcmarcs Panty met Backseam in 30den zal aan al je verwachtingen voldoen.

In conclusie is de Marcmarcs Panty met Backseam in 30den een geweldige keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een panty die zowel stijlvol als comfortabel is. Het ontwerp van de panty is klassiek en tijdloos, waardoor deze gemakkelijk te combineren is met verschillende kledingstukken en accessoires. De backseam geeft de panty een retro-uitstraling en is een subtiele, maar toch opvallende touch. Als je op zoek bent naar een panty van hoge kwaliteit die lang meegaat, dan is de Marcmarcs Panty met Backseam in 30den zeker de moeite waard om te overwegen.

Samenstelling: 89% polyamide 3% metal 8% elastan (Kan Variëren) 

Productspecificaties

Artikelnummer
87399-6992
EAN
8719534116416

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »